O nás
Kontakty
Úřední deska
Dokumenty školy
Kalendář akcí
Události
Školní jídelna
Školní družina
Archiv
VideoPruvodce Salmovkou
Základní škola a Mateřská škola Blansko, Salmova 17
ZDRAVÁ ŠKOLA - ŠKOLA PRO ŽIVOT
Škola podporující zdraví. Žádost o přijetí - přestup na Salmovku
TOPlist
 
eduroam
 
SmartClass+
 
GDPR
 
Webmail
EduPage
Školní poradenské pracoviště Domů ZŠ Dolní Lhota MŠ Dolní Lhota Jídelníček

Kamarádi a spolužáci 1. B + 9. B

V hodině tělesné výchovy jsme si společně zacvičili s žáky 9.B. Netradiční výuka Hry se švihadly s dobrou náladou se nám všem moc líbila a co na to kamarádi - deváťáci?


Tělocvik s prvňáčky se mi moc líbil. Šlo to nejen mé prvňačce, ale i všem ostatním. Skákali jsme přes švihadla, měli švihadlovou rozcvičku a také hráli různé jiné hry. Hodina byla zábavná a těším se na příští setkání. (Barča Kopková)


Tělesná výchova s prvňáčky se mi moc líbila. Protože někteří deváťáci chyběli, měla jsem na starost hned tři prvňáky. Skákali jsme přes švihadlo a hráli různé hry. Byli moc šikovní, moc jim to šlo. Bavilo mě to a těším se na další společné aktivity. (Monika Odehnalová)


Hodina byla zábavná a pohodová. Dokázali jsme prvňáka naučit skákat přes švihadlo. Moc jsem si tu hodinu užil. (Dominik Tichý)


Dnešní hodina tělocviku byla taková odpočinková a v pohodě. Jelikož jsem mistr ve skákání přes švihadlo, šlo to samo. Aby se Tonda naučil skákat přes švihadlo, bude to chtít čas a tvrdou práci. Já jsem byl v jeho věku stejně dobrý a možná i horší. Takže mu věřím a myslím si, že se to naučí. (Maxim Vrtěl)


Těšíme se na další společnou akci.

Žáci z 1.B 

Fotogalerie