O nás
Kontakty
Úřední deska
Dokumenty školy
Kalendář akcí
Události
Výuka
Školní jídelna
Školní družina
Archiv
VideoPruvodce Salmovkou
Základní škola a Mateřská škola Blansko, Salmova 17
ZDRAVÁ ŠKOLA - ŠKOLA PRO ŽIVOT
Škola podporující zdraví. Žádost o přijetí - přestup na Salmovku
TOPlist
 
eduroam
 
SmartClass+
 
 
 
Webmail
 
EduPage
Školní poradenské pracoviště Domů ZŠ Dolní Lhota MŠ Dolní Lhota Jídelníček

Třída 4. B v městské knihovně

Ela Hromadková

V 8:00 jsme se vypravili do knihovny. Cestou tam nás učitelka moc chválila. V knihovně nám knihovnice vyprávěla o knížce: Na orlích křídlech. Malý kousek nám knihovnice přečetla. Pak nám do dvojice nebo do trojice rozdala papíry s otázkami z toho příběhu. Cestou zpět jsme se stavili v informační kanceláři – tam nám řekli něco o jejich práci.

 

Wendy Šenkýřová

Takže se školou jsme šli do knihovny. Jako první jsme si sedli do kruhu a paní knihovnice nám četla knihu: Na orlích křídlech. Byla moc zajímavá. Potom jsme šli vedle a vybrali si knihu. Já si vybrala Sám doma a hladový Hugo a Malér jménem Bella. A pak jsme šli do infocentra. A tam jsme poslouchali dvě paní a dostali jsme bonbon. A pak už jsme šli do školy. A tady to teď píšu.

 

Dominika Stejskalová

V knihovně je hezky a hlavně je tam klid. Do knihovny jsem se těšila a konečně jsem našla knihu, která se mi dobře čte a hlavně mě baví. Jmenuje se: Klub tygrů.

 

Anežka Kozlovská

Dnes jsme se šli podívat do knihovny. Knihovnice nám chvíli povídala o nějaké knížce a pak jsme si doplnili pracovní listy k ní. Ještě jsme se šli podívat do druhé místnosti, kde jsme si četli. Pak jsme se šli podívat do informačního střediska, kde nám paní povídala o našem kraji a pak jsme šli zpátky do školy. Tento den byl super!

 

Beata Minaříková

Byli jsme v knihovně, byli jsme hodní. Paní knihovnice nás pochválila a paní učitelka byla moc ráda a pak jsme si šli číst knížku. Já a Domča M. jsme si vybrali knížku.

 

Fotogalerie