ZŠ a MŠ Blansko, Salmova 17

ZDRAVÁ ŠKOLA - ŠKOLA PRO ŽIVOT

Domů

Školní události - Soláň 2014

Sobota 18. leden se zdá být ideální termín pro zimní radovánky. Letos to ovšem neplatí. Zima ne a ne přijít. Proto byly naše pocity před odjezdem rozpačité a plné obav, jestli vůbec nějaký výcvik proběhne. Měli jsem však štěstí a vše dopadlo nad očekávání dobře! Během našeho týdne jsem zažili všechna roční období :-) Jezdili jsme na sněhu, když teploměr vystoupal k 15°C. Při odjezdu nás drtil vítr a mráz, když teploměr ukazoval -16°C. Týden byl plný zážitků a pohody. Vše bylo ovšem vykoupeno únavou. U některých dost velkou. Není se čemu divit. Vždyť jsme se učili poctivě, na svahu stáli od rána a sjezdovky brázdily řádně. Lyžovali všichni. A ti, kteří ochutnali lyžování poprvé, brzy doháněli své zkušenější kamarády. Všechno naše snažení bylo podtrženo skvělou přátelskou atmosférou našeho dočasného domova v areálu chaty Morávia na Soláni. Byl to krásný týden. Zůstane nám v paměti a hned tak nevymizí.

 

 

Vše se nám tu líbilo a hlavně, že jsme nešli na běžky. Protože na běžky se nikomu nechtělo (běžky fujky fuj)!! Jídlo nám tady hrozně chutnalo a hlavně řízky s bramborovou kaší. I přes nedostatek sněhu na začátku kurzu učitelé dokázali sehnat prima sjezdovku na lyžování. Tak tímhle bych chtěl poděkovat učitelům a paní doktorce, že se o nás tak hezky starali. 

VF KL PS LŠ MB

 

Lyžák byl fakt super. Nejvíc se nám líbilo, že se všichni začátečníci naučili lyžovat!Začali jsme na Kyčerce a pak se posunuli k Sachově studánce.Všechny dny jsme si parádně užili.Na Čartáku sice sníh moc nebyl, ale když pak napadnul, hned jsem se koulovali a to stálo za to!! Jěště bychom chtěli dodat, že jídlo bylo dobré, ale nejlepší byly snídaně.

CH 6

 

Líbila se mi restaurace. Konečně jsem se naučil lyžovat. Dobré pohodlí v chatách!

OT, MŠ

 

Lyžák se mí moc líbil, protože tu byla skoro celá třída. No prostě super. Jídlo bylo vynikající.Nejlepší byl začátek, než jsem se naučili lyžovat.

 

 FOTOgalerie 18. 1. 2014 
 FOTOgalerie 21. 1. 2014 
 FOTOgalerie 22. 1. 2014 
 FOTOgalerie 23. 1 . 2014 
 FOTOgalerie 24. 1. 2014 
 FOTOgalerie 25. 1. 2014 

 

Dolní Lhota
Školní události
e-mail
Telefon
Dokumenty školy
Školská rada
 
Jídelníček
Školní jídelna
Školní družina
 
Pro žáky
Pro učitele
Pro rodiče
 
O nás
Jak se k nám dostanete
Virtuální prohlídka
Zaměstnanci školy
Z historie školy
Úspěchy školy
Absolventi školy
WEB archiv