školní události - projekt eTwinning 

Náš projekt už se pomalu rozbíhá. Děti už mají svoje vlastní pracovní plochy a pomalu se začínají seznamovat s dětmi ze Slovenska osobně a navíc využívají internetové stránky škol. Koncem týdne nám děti poslaly fotku týmu. Komunikace probíhá přes Twinspace, kde děti využívají mail a později se budou domlouvat pomocí chatu. Je dobře, že komunikace probíhá v angličtině. Děti dostávají drobné úkoly přes fórum a společně se snaží řešit aktuální úkoly. Koncem měsíce listopadu plánujeme první dílnu na Slovensku. Děti si opatří pas a pojištění na dva dny. Termín bude ještě upřesněn. Plánujeme  26/27. listopad. Děti budou  pobývat  v rodinách.

Pokud chcete vidět více o školách se kterými pracujeme na projektu, pak navštivte internetové stránky těchto škol: www.godoy.no - škola v Norsku  a www.zohoronline.sk - škola na Slovensku.   Tyto internetové stránky vypovídají detailně o životě a dění na těchto školách.

 

Naši partneři ze Slovenska  

Posielame foto nášho tímu. Nie sú tu však všetci žiaci.Dolu čupí Timo Maták. Prvý rad: Gabika Kovárová, Paula Ščasná, Kristínka Mackovičová, Nika Ulehlová, Dominika Kobelárová a Matúš Granec.Druhý rad: Dominika Boleková, Lukáš Šimek, Tomáš Matlovič a Kiko Štefanovič.